Jaaroverzicht 2021

Hieronder ziet u het jaaroverzicht van dag tot dag. Ook vindt u  hieronder in  een blok het totale jaaroverzicht als een pdf-bestand deze is te downloaden en af te drukken.. Zo krijgt iedereen een idee van de hoeveelheid vieringen: door de week en in de weekends. Evenzovele mogelijkheden om samen als parochie de liturgie te vieren. Kom gerust eens binnen, sta even stil bij de tekst van het Mariagebed in het voorportaal, steek een kaarsje op bij de Mariakapel of sluit aan bij een viering!
Doordeweeks of in het weekend. Altijd welkom. Want katholieken in Klimmen dat zijn we samen.
Er gelden maatregelen-beperkingen vieringen i.v.m. het Corona-virus.

Overzicht vieringen Remigiusparochie Klimmen 2021                                 Jaar B

Woensdag 24 februari

Zondag 28 februari                11.00 uur. Tweede zondag van de Veertigdagentijd.

Woensdag 3 maart                 19.00 uur

Dit weekend is de collecte voor het herstel van onze kerk.

Vrijdag 5 maart                       9.00 uur. H. Mis, waarna aanbidding van de Eucharistie en

uitbrengen van de ziekencommunie.

Zondag 7 maart                      11.00 uur. Derde zondag van de Veertigdagentijd.

Woensdag 10 maart               19.00 uur.

Vrijdag 12 maart                    19.00 uur. Toediening H. Vormsel?

Zondag 14 maart                    11.00 uur. Vierde zondag van de Veertigdagentijd

Woensdag 17 maart               19.00 uur.

Zondag 21 maart                    11.00 uur. Vijfde zondag van de Veertigdagentijd

Woensdag 24 maart               19.00 uur.

Dit weekend is de collecte voor het herstel van onze kerk.

Zaterdag 27 maart                  19.00 uur Gezinsviering Palmwijding voor kinderen ?

Zondag 28 maart                    11.00 uur.  Palmzondag van het Lijden van de Heer

Woensdag 31 maart               19.00 uur. Boeteviering

Donderdag 1 april                  Witte Donderdag.

11.00 uur. Uitbrengen Paascommunie. U kunt zich hiervoor opgeven bij pastoor.

19.00 uur. Witte Donderdagplechtigheid.

Vrijdag 2 april                         Goede Vrijdag. Geboden vasten- en onthoudingsdag.

15.00 uur. Kruiswegplechtigheid.

19.00 uur. Goede Vrijdagplechtigheid.

Zaterdag 3 april                      20.00 uur. Paaszaterdag. Stille Zaterdag. Paaswake

Zondag 4 april                        11.00 uur. Hoogfeest van Pasen. Afscheid pastoor Frans Crutzen. Zijn laatste H. Mis in Klimmen.

Maandag 5 april                     11.00 uur. Tweede Paasdag

KOFFIE DRINKEN

iedere laatste zondag van de maand

Elke laatste zondag van de maand is er direct na de mis van 11 uur koffie drinken in de oude dagkapel. Kom binnen voor een kop koffie en een praatje. Neem gerust iemand mee. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer en wilt u er toch graag bij zijn? Neem dan contact op met een van de kerkmeesters (zie bij Contact).

KOFFIE DRINKEN

iedere laatste zondag van de maand

Deze website valt onder verantwoordelijkheid van het kerkbestuur R.K. parochie H.Remigius Klimmen, 2021