Jaaroverzicht 2019

Hieronder ziet u het jaaroverzicht van dag tot dag. Ook van de voorbije periode is deze terug te vinden in een pdf-bestand. Zo krijgt iedereen een idee van de hoeveelheid vieringen: door de week en in de weekends. Evenzovele mogelijkheden om samen als parochie de liturgie te vieren.
Kom gerust eens binnen, sta even stil bij de tekst van het Mariagebed in het voorportaal, steek een kaarsje op bij de Mariakapel of sluit aan bij een viering!
Doordeweeks of in het weekend. Altijd welkom. Want katholieken in Klimmen dat zijn we samen.

KOFFIE DRINKEN

iedere laatste zondag van de maand

Elke laatste zondag van de maand is er direct na de mis van 11 uur koffie drinken in de oude dagkapel. Kom binnen voor een kop koffie en een praatje. Neem gerust iemand mee. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer en wilt u er toch graag bij zijn? Neem dan contact op met een van de kerkmeesters (zie bij Contact).

Remigiuskerk Klimmen Jaaroverzicht 2019

Planning kerkdiensten       Jaar C

Zondag 17  november            11.00 uur. Drie- en dertigste zondag door het jaar.

Woensdag 20 november        19.00 uur.

Zondag 24 november             11.00 uur. Hoogfeest Christus Koning van het heelal.

Woensdag 27 november        19.00 uur.

Dit weekend is de collecte voor het herstel van onze kerk.

Jaar A

Zaterdag 30 november           19.00 uur. Gezinsmis Advent.

Zondag 1 december               11.00 uur. Eerste zondag van de Advent.

Woensdag 4 december           19.00 uur.

Vrijdag 6 december                Geen H. Mis

Zondag 8 december                11.00 uur. Tweede zondag van de Advent.

Woensdag 11 december         19.00 uur

Zondag 15 december             11.00 uur. Derde zondag van de Advent.

Woensdag 18 december         19.00 uur. Geen H. Mis. Boeteviering ter voorbereiding op het Hoogfeest van Kerstmis, waarna gelegenheid tot biechten

Zondag 22 december             11.00 uur. Vierde zondag van de Advent. Uitbrengen Kerstcommunie. U kunt zich hiervoor opgeven bij pastoor.

Met Kerst is de collecte voor het herstel van onze kerk.

Dinsdag 24 december.           19.00 uur. Gezinsviering.

21.30 uur. Nachtmis.

Woensdag 25 december         11.00 uur. Hoogfeest van de Geboorte des Heren.

Donderdag 26 december        11.00 uur. Feest H. Stephanus, eerste  martelaar.

Zondag 29 december             11.00 uur. Feest H. Familie.

Muzikaal verzorgd door Fanfare “Les Amis Reunis” uit Ransdaal.

Deze website valt onder verantwoordelijkheid van het kerkbestuur R.K. parochie H.Remigius Klimmen, 2019